اقامت پس از تحصیل در استرالیا

اقامت پس از تحصیل در استرالیا

توسط pashaadmin

اقامت پس از تحصیل در استرالیا

کشور استرالیا با ۲۳ میلیون نفر جمعیت تنها بعد از بریتانیا و ایالات متحده آمریکا در رده سوم کشورهای پذیرش دانشجویان از سرتاسر دنیا قرار گرفته است. ۷ دانشگاه استرالیایی در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا هستند. در واقع با بیش از ۲۲۰۰۰ رشته تحصیلی در ۱۱۰۰ موسسه آموزشی ، استرالیا در رده بالاتر از کشورهایی مثل آلمان ، هلند و ژاپن قرار دارد . این کشور فوق العاده ۵ تا از بهترین ۳۰ شهر دانشجویی جهان را دارد. افراد با دریافت ویزای تحصیلی استرالیا و تحصیل در این کشور به عنوان دانشجو، مدرک تحصیلی ای کسب خواهند کرد که در سراسر جهان شناخته شده و معتبر است. بسیاری از متقاضیان تحصیل در استرالیا این دغدغه را دارند که پس از فارغ التحصیلی، چگونه می توانند مجوز اقامت پس از تحصیل در استرالیا را کسب کنند. موسسه آتیه آفرینان ایرانیان قصد دارد در این مقاله درباره اخذ اقامت پس از تحصیل در استرالیا بیشتر توضیح دهد.

در صورتی که دانشجو برای ادامه تحصیل با ویزای تحصیلی وارد استرالیا شود و بعد از فارغ التحصیلی بخواهد در این کشور بماند و اقامت پس از تحصیل در استرالیا را اخذ کند،‌ می تواند با کسب شرایط لازم، اقامت دائم این کشور را دریافت کند. در مرحله اول پس از فارغ التحصیلی دانشجویان بین المللی می توانند از ویزای کار پس از تحصیل (ویزای ۴۸۵) استفاده کنند. این ویزا فقط به افرادی تعلق می گیرد که تحصیلات خود را در استرالیا تمام کرده و مدرک خود را از دانشگاه های این کشور دریافت کرده اند.

اقامت پس از تحصیل در استرالیا – شرایط دریافت ویزای ۴۸۵ استرالیا

دانشجویانی که می خواهند ویزای ۴۸۵ استرالیا را دریافت کنند، باید شرایط زیر را داشته باشند:

  1. دانشجو باید تحصیلات خود را حداکثر ظرف مدت شش ماه قبل از اقدام برای این ویزا کامل کرده باشد. منظور از کامل کردن، تاریخی است که دوره به طور رسمی به پایان می رسد و به دانشجو ابلاغ می شود.
  2. این تحصیلات باید حداقل در یک دوره دوساله طی شده باشد و متقاضی حداقل ۱۶ ماه در طی این دوره مشغول به تحصیل بوده باشد. لازم به ذکر است طول دوره زبان در این بازه حساب نمی شود.
  3. در صورتی که دانشجو دو رشته مختلف را در دانشگاه خوانده باشد، نمی تواند به مدت دو برابر ویزای اجازه ی کار دریافت کند.
  4. دانشجو باید شغلی مرتبط با رشته ای که در آن فارغ التحصیل شده است انتخاب کند.

در صورتی که فرد دارای شرایطی که ذکر شد باشد می تواند ویزای ۴۸۵ استرالیا را دریافت کند. نکته قابل توجه در رابطه با این ویزا طول زمانی آن است. در صورتی که دانشجو در مقاطع پایین تر از کارشناسی فارغ التحصیل شده باشد طول مدت این ویزا ۱۸ ماه است و در صورتی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و بالاتر باشد می تواند بر مبنای مقطع فارغ التحصیلی ویزای ۳،۲ و یا ۴ ساله دریافت کند. حداکثر زمان رسیدگی به این ویزا ۴ ماه می باشد و متقاضی و همراهان باید در زمان اقدام برای این ویزا و اعلان نتیجه رسیدگی در استرالیا حضور داشته باشند. نحوه درخواست برای این ویزا هم بصورت کاغذی و هم بصورت آنلاین امکان پذیر است. بنا به مورد ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از متقاضی تست های پزشکی و یا گواهی عدم سو پیشینه در خواست نماید که متقاضی ملزم است در زمان مشخص شده به این اداره ارائه کند.

اقامت پس از تحصیل در استرالیا – اقامت دائم پس از ویزای ۴۸۵ استرالیا

پس از آنکه متقاضی موفق به اخذ ویزای  ۴۸۵ شد مجاز است برای مدت مشخص شده اعتبار ویزا در استرالیا کار و زندگی نماید. در مرحله بعد متقاضی می تواند وارد پروسه اخذ اقامت دائم شود. متقاضی با تکمیل تحصیلات در استرالیا و داشتن سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی می تواند امتیاز بالاتری را در سیستم امتیاز بندی اسکیل سلکت کسب کند. اخذ اقامت دائم در استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ و یا ویزای ۴۸۹  امکان پذیر است. در صورتی که شخص بتواند به امتیاز مورد نظر برای ویزای ۱۸۹ برسد نیاز به اسپانسر ایالتی ندارد. اما در صورت کسری امتیاز، می تواند با اخذ امتیاز از ایالتها برای ویزای ۱۹۰ و یا ویزای ۴۸۹ اقدام نماید.

اقامت پس از تحصیل در استرالیا – مزایای داشتن اقامت دائم استرالیا

مزایای داشتن اقامت دائم استرالیا به شکل زیر است :

  • اقامت نامحدود در استرالیا
  • برخورداری از مزایای شهروندی کامل در استرالیا
  • تخفیف در پرداخت شهریه دانشگاهی تا ۹۰٪ و دریافت کمک هزینه تحصیلی
  • معافیت از پرداخت مالیات بر در آمد تا سقف ۶۰۰۰ دلار
  • برخورداری از بیمه درمان رایگان
  • استفاده از حقوق بیکاری و بازنشستگی
  • بهره مندی خانواده از مزایای این ویزا

اقامت پس از تحصیل در استرالیا

اقامت پس از تحصیل در استرالیا شرایط لازم شهروندی استرالیا

شرایط لازم شهروندی استرالیا به شرح زیر است :

  • حداقل ۴ سال به عنوان مقیم دائمی در استرالیا زندگی کرده باشد.
  • قابلیت ارائه مدرک زبان معادل نمره ۶ در ۴ مهارت آیتلس را داشته باشد.
  • تست‌ های مربوط به سیتیزنشیپی را در استرالیا با موفقیت بگذراند.

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *