مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلستان

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلستان

توسط pashaadmin

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلستان

یکی از کشور های پر بازدید انگلستان است با لندن پایتخت مشهور و زیبای آن که مورد توجه گردشگران بسیاری سالانه قرار دارد . برای اینکه بتوانید به گردش و تفریح در انگلستان بپردازید لازم است ابتدا ویزای توریستی انگلستان را دریافت نمایید . بدین منظور لازم است فرم درخواست ویزا را تکمیل کرده و برای تعیین وقت از سفارت انگلستان اقدام نمایید تا بتوانید مراحل انگشت نگاری و تحویل مدارک را انجام دهید . بعد از اینکه مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلستان را تحویل دادید باید منتظر جواب ویزا بمانید و در نهایت اصل مدارک به شما تحویل خواهد شد ولی کپی نزد سفارت باقی خواهد ماند. لازم به ذکر است در صورت رد شدن ویزا هزینه پرداخت شده استرداد نمی گردد . مدارک مورد نیاز ویزای توریستی انگلستان عبارتند از :

  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • شناسنامه ترجمه شده
  • پرینت حساب مالی با تایید بانک
  • عکس رنگی جدید با زمینه سفید
مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلیستان

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلستان

 

  • گواهی اشتغال به کار در صورت شاغل بودن
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان
  • سند ازدواج
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه صدور ویزا
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به انگلستان
  • اگر دعوتنامه نداشته باشید می بایست هتل در این کشور نیز رزرو نمایید تا محل اقامت شما در مدت سفر مشخص باشد
  • اگر فرزندان شما بدون والدین به انگلستان سفر می نمایند باید یک رضایت نامه محضری داشته باشند.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد دقت در جمع آوری مدارک است زیرا نقص در پرونده می تواند باعث رد شدن درخواست ویزای شما شود .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان  مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *