مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه انگلستان

مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه انگلستان

توسط pashaadmin

مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه انگلستان

انگستان یکی از کشور های شمال غربی اروپا است و افراد زیادی علاقمند به زندگی در این کشورند . زیرا داشنگاه های این کشور دارای رتبه های خوبی هستند و شرایط خوبی برای سرمایه گذاران نیز فراهم آمده است .  افرادی که موفق به اقامت در انگلستان از روش های مختلف مانند تحصیل و کار و یا سرمایه گذاری یا خود اشتغالی می شوند می توانند با داشتن شرایط خاصی همسر خود و فرزندان را به این کشور بیاورند و باید بتوانند برای آنها ویزای همراه انگلستان را دریافت نمایند . افراد مقیم انگلستان قادر خواهند بود برای فرزندان زیر ۱۸ درخواست صدور ویزای همراه نمایند . با ویزای همراه انگلستان معمولا اجازه کار داده نمی شود از همین جهت لازم است فرد از شرایط مالی خوبی برخوردار باشد . در اینجا مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه انگلستان را آورده ایم تا افراد بتوانند این مدارک را به درستی تحویل سفارت نمایند و مراحل صدور ویزای آنها بدون مشکل جاری باشد . ممکن است مدارک بیشتری نیز از شما خواسته شود و شما باید آنها را به پرونده خود اضافه نمایید .

مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه انگلستان

مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه انگلستان

  • پاسپورت معتبر برای هر عضو خانواده به صورت جداگانه و کپی صفحات آن
  • عکس رنگی از فرد با زمینه روشن
  • سند ترجمه شده ازدواج
  • مدارک محل زندگی همسر یا والدین مقیم انگلستان
  • عدم سو پیشینه کیفری و جزایی
  • مدارک برای اثبات تمکن مالی و امکان پرداخت هزینه های زندگی در انگلیس
  • پرداخت هزینه صدور ویزای همراه انگلیس
  • گواهی سلامت پزشکی
  • تکمیل فرم درخواست صدور ویزای همراه برای هر فرد به صورت مجزا

 

گروه آتیه آفرینان ایرانیان مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *