مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

توسط javadi

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

از جمله روش های مهاجرت ، مهاجرت از طریق کاربه کشور استرالیا می باشد و فرد میتواند از این طریق اقامت دائم استرالیا را بدست آورد. با توجه به سیاستی که کشور استرالیا اتخاذ کرده برای این که بتواند بازار کار کشور را در تعادل نگه دارد به دنبال مهاجرانی است که بتوانند به گسترش استرالیا و همچنین بازار کار استرالیا کمک و همچنین مفید باشند بنابراین اداره مهاجرت استرالیا هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز در استرالیا را ابلاغ میکند تا نیرو های مورد نیاز جذب شوند و همچنین فرد مورد نظر اگر پیشنهاد رسمی از سوی یک کار فرما داشته باشد میتواند اقدام به دریافت ویزا کند.

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا – انواع ویزای کار در استرالیا

معمولا ویزاهای کار در کشور استرالیا به صورت ویزای  ۱۸۹ ، ویزای ۱۹۰ و ویزای ۴۸۹ شناخته میشود در این قسمت هر نوع ویزا را برای شما دوستان شرح میدهیم. انواع ویزای کار در استرالیا :

 

ویزای ۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ استرالیا : این نوع ویزا ویزایی است که فرد با دریافت آن میتواند به صورت دائم اقامت کاری استرالیا را دریافت و بصورت دائم در این کشور حضور داشته باشد این نوع ویزا به افرادی تعلق میگیرد که قصد دارند از طریق نیروی کار و تخصص و به همراه خانواده خود به استرالیا مهاجرت کنند معمولا پس از دریافت این ویزا فرد میتواند درخواست شهروندی استرالیا را بدهد

ویزای ۴۸۹ استرالیا : این نوع ویزا برای افرادی است که امتیاز لازم برای دریافت ویزای ۱۸۹ و ۱۹۰ را بدست نیاورده اند شرایط این نوع ویزا به این صورت است که به فرد ویزای موقت ۴ ساله ای اعطا میشود و فرد برای تبدیل این ویزای موقت به اقامت دائم استرالیا باید ۲ سال را در یک استان کم جمعیت زندگی کند و حداقل یک سال از این زمان را به صورت کامل در آن استان کار کرده باشد .

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

از ویزاهای دیگر برای مهاجرت به استرالیا ، ویزای تحصیل می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” ویزای تحصیلی استرالیا ” را مطالعه فرمایید .

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا – مراحل دریافت ویزای کار در استرالیا

برای دریافت ویزای کاری استرالیا فرد باید مدارک و مراحل زیر را ارسال و طی کند :

  • ارزیابی تمامی مدارک تحصیلی و غیر تحصیلی (۱ تا ۴ ماه )
  • تکمیل کردن مراحل EOI – Express of interest
  • دریافت کردن دعوتنامه
  • اقدام برای ویزای اقامت موقت (۳ماه)

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا – حداقل شرایط برای دریافت ویزای کار در استرالیا

حداقل شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای کار استرالیا و یا ویزای تخصص استرالیا به صورت زیر میباشد :

  • سن فرد متقاضی بین ۱۸ سال تا ۴۵ سال باشد.
  • فرد متقاضی باید امتیاز و نمره مناسبی در امتحان آیلتس (IELTS) داشته باشد.
  • رشته فرد متقاضی باید در لیست مهارت های مورد نیاز استرالیا موجود باشد.
  • فرد متقاضی باید در رشته مورد نظر حداقل یک سال سابقه کاری داشته باشد و این سابقه کاری حداقل برای یک سال قبل از زمانی باشد که فرد اقدام به مهاجرت کرده است.

 

 گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *